MVO-wijzer certificaat

Sinds 3 mei 2013 heeft CGD B.V. een samenwerkingsovereenkomst met Stichting De MVO-wijzer*) voor de certificatie van bedrijven, die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zichtbaar willen maken door middel van certificatie volgens de MVO-wijzer (MVO-certificaat) of een geverifieerde MVO-verklaring.
Hiermee wil CGD B.V. bijdragen aan een praktisch instrument voor elke organisatie, die op een maatschappelijk verantwoorde wijze hun taak ten opzichte van de medemens en onze planeet op economisch verantwoorde wijze vorm willen geven.
De MVO-wijzer is een instrument waarmee u eerst door zelfevaluatie vaststelt wat de status is van uw MVO-niveau en vervolgens kunt u dat na toetsing en verificatie door een auditor van CGD B.V. als onafhankelijk certificatiebureau zichtbaar maken met een MVO certificaat.

 

*) Stichting De MVO-Wijzer stelt zich ten doel het bevorderen van de kennis over MVO in bedrijven en andere organisaties.
Daarnaast ontwikkelt zij instrumenten, zoals De MVO-Wijzer, die bedrijven/organisaties ondersteunt bij de implementatie van hun MVO-beleid.